Іменини святкують: Анісія, Ізот, Макар, Тимон, Федора


 

 Символ - Серце. День любові та кохання. Покращується інтуїція. Можуть снитися віщі сни.

Не можна проявляти жалість та заздрість. Рекомендується - усамітнення та роздуми. Один з найкращих днів для медитації.

Цього дня протипоказані м`ясо та інша "груба" їжа, а також нікотин і алкоголь. Голодувати не рекомендується.

Потрібно зменшити навантаження на серце.

В спорті складні фізичні вправи краще не робити. Корисний масаж.

В бізнесі день вдалий хіба для спонсорства, усі інші операції будуть даватися дуже важко.

Стригти волосся не можна - залучаються нещастя, травми й підвищується ймовірність загрози життю.





 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – справи друзів будуть сьогодні у вашому житті на першому місці. Вам доведеться брати безпосередню участь у їхній долі. Одномоментні переживання, підвищена дратівливість відволікатимуть вас від важливих робочих моментів. Не варто все сприймати надто близько до серця, все вирішиться якнайкраще.



Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – на перший план вийдуть питання світогляду, ідеології, релігії. Ви можете бути втягнуті в подібні суперечки. Постарайтеся при цьому не переходити на особистості. При правильній аргументації та хорошій доказовій базі ви можете залучити на свій бік багатьох. Вечір присвятіть відпочинку.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні найкраще займатися юридичними справами. І взагалі, прислухайтеся частіше до свого юриста. Ваша поспішність, непослідовність і легковажність можуть наробити дурниць. Не варто надто активно форсувати події, щоб не нашкодити. Вечір проведіть у колі рідних.




 

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогодні в першій половині дня ви можете виявити якісь знаки і вказівки Долі про правильність ваших кроків. Будьте уважні й відкриті світу. При правильному підході та грамотній розстановці сил, сьогодні ви можете багато в чому досягти успіху. Гарний час для спілкування з родичами.




Л е в (23.07 - 23.08) – ви відчуєте дуже серйозний приплив сил і енергії. Здається, що можете гори звернути. Заплануйте на сьогодні найскладніші та найважливіші справи. Ваша ґрунтовність, цілеспрямованість і незламний натиск дадуть результат, причому, дуже скоро. Будьте певні, перемога на вашому боці.


 


Д і в а (24.08 - 23.09) – пристрасть і щирість стосуватимуться всіх ваших сьогоднішніх починань. Постарайтеся сьогодні проводити час із такими ж справжніми людьми, які хочуть бачити вас, люблять вас, щирі з вами. Накрийте святковий стіл і запросіть найближчих людей чи самі вирушайте у гості.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – відвідайте храм, церкву. Там ви зможете знайти спокій і умиротворення, якого вам часом так бракує. У другій половині дня проявиться ваш таємний покровитель і доброзичливець, який допоможе вам у багатьох питаннях. Спробуйте внести гармонію в стосунки з тими, хто вам небайдужий.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні психологічно складний день. Ви будете надмірно прискіпливі, критичні, причому не тільки до оточуючих, але й до себе. Через це ваші справи йтимуть повільно, адже в бізнесі з такими рисами далеко не заїдеш. Виявіть толерантність до себе та оточуючих, і результат не змусить на себе довго чекати.



 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – у роботі можуть виникнути клопоти через недалекоглядність і забобони вашого керівництва. Розбиратися з цим доведеться підлеглим, і вам у тому числі. Терпіння й тільки терпіння - ось ключова рекомендація на сьогодні. Гарний час для спілкування у колі родини.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – ваш надмірний оптимізм та бажання багато чого приймати на віру можуть похитнути ваше фінансове становище. Не довіряйте своєму першому враженню про людей, сьогодні воно може підвести вас і  не поспішайте з підписанням важливих паперів. Слушний час для підведення підсумків роботи.




В о д о л і й (21.01 - 18.02) – гарний день для того, щоб провести його на свіжому повітрі. Вирушайте на природу самі або з друзями. Вам необхідно спілкування з природою в її  первозданному вигляді. Якщо ж ви не маєте сил і настрою - займіться медитацією. У будь-якому випадку ви маєте заспокоїтися і привести до ладу свою нервову систему.




 

Р и б и (19.02 - 20.03) – чудовий день для спілкування з прекрасним. Постарайтеся не перебільшувати своїх можливостей. Пам'ятайте, що, навіть володіючи скромним бюджетом, ви здатні долучитися до світу відомих шедеврів. Спілкування з прекрасним допоможе розбудити ваш творчий потенціал і надихне на опанування нових горизонтів.






 

Дозвілля

„Паранормальне явище: Фатальна мітка”

„Тарзан”

„Кохання у великому місті 3”

„Іван Царевич та Сірий Вовк 2”

„Ялинки 3”

„47 Ронін”

„Крижане серце”

„Хоббіт: Пустка Смога”3D HFR






 

„Тарзан”

 „Друзі друзів”

„Паранормальне явище: Фатальна мітка”

„Іван Царевич та Сірий Вовк 2”

„Ялинки 3”

 „Кохання у великому місті 3”

„Крижане серце”

„Хоббіт: Пустка Смога”



 


Рівне нська обласна універсальна наукова бібліотека – виставка „Святковий передзвін”

Євро-Арт - Колекція живописних робіт "Східний зодіак" узбецького художника Бахтіяра Рамазанова

Екватор, ТРЦ - Виставка живих тропічних метеликів

Сальвадор Далі, арт-кав'ярня – „White Rabbit”

Sky Bar - Katrina&Alex