Всесвітній День Юзабіліті

Всесвітній день якості

День боротьби проти діабету

Міжнародний день логопеда

Іменини святкують:  Дем'ян, Іван, Кузьма, Уляна, Яків
 

Найбільш сильний в енергетичному плані день. Ні в якому разі не можна проводити його пасивно. Краще потратити цю енергію на щось корисне. Можна попрацювати фізично або розумово - енергії буде достатньо.

Можна направити енергію на духовне вдосконалення.

День сприятливий і для активного заняття бізнесом.

Сприятливі походи, заняття спортом та інші активні дії. Добре починати нові оздоровчі практики.

Пасивність у цей день - шлях до хвороб.

Cтрижка принесе гостроту почуттів, поліпшить вашу здатність до передбачення й проникливість.

Секс цього дня принесе масу задоволення. Чим більше його буде - тим краще.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – цей день принесе кілька важливих подій, які приведуть до змін. Якщо щось не виходить, значить, це потрібно залишити. У другій половині дня на тебе чекає зустріч із впливовою особою. Намагайся привернути до себе співрозмовника. Увечері тобі варто зайнятися своєю фізичною формою і тілом.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – сьогодні можуть виникати різноманітні перешкоди і складнощі. Тобі потрібно зібратися з силами і сконцентруватися на важливій задачі. Використовуй отриману інформацію для вирішення проблем. Тобі не варто довірятися колегам і говорити на особисті теми. Увечері намагайся не переохолоджуватися, щоб не захворіти.

.

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – у першій половині дня тобі доведеться виконати роботу за своїх колег. Твою старанність і відданість відзначить керівник. У другій половині дня  колеги можуть спровокувати конфліктну ситуацію. Слід триматися подалі від роздратованих людей. Увечері займися наведенням порядку і викинь зламані речі.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – цей день принесе гарні показники в роботі, які тебе порадують. Спробуй знайти алгоритм дій, який дозволить прискорити всі процеси. Не варто довіряти незнайомим особам, які пропонують великий прибуток. Партнери можуть порушити дану обіцянку. Намагайся уникати дратівливості і вчися контролювати свою поведінку.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – цей день ефективний для наведення порядку та усунення недоліків у роботі. Тобі варто переоцінити свої дії, щоб уникнути помилок. У другій половині дня  керівник може знайти привід, щоб позбавити тебе премії. Не варто сперечатися, поводься гідно. Увечері старайся уникати спілкування з людьми, які тебе дратують.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні тобі варто відволіктися від виконання монотонних дій. Придумай нову стратегію досягнення цілей. Твої конкуренти запропонують примирення і вигідну угоду. Не варто тягнути час, приймай рішення швидко і дій. Вільний час варто присвятити вирішенню сімейних питань та допомозі близьким людям.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – тобі слід подбати про свою репутацію. Не варто сперечатися з колегами і публічно критикувати інших. Потрібно знайти конструктивне рішення виниклих проблем і порадитися з досвідченим фахівцем. У другій половині дня уважно вивчай документи, які підписуєш. Увечері спробуй усамітнитися і відпочити.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – ти зможеш привернути увагу до своїх ідей і отримати допомогу. Реалізувати задумане буде набагато легше, якщо ти прислухаєшся до поради керівника. У другій половині дня ти отримаєш великий прибуток від нової діяльності. Намагайся розвивати напрямок, який приносить легкі гроші. Увечері зустрінься з друзями.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – сьогодні сприятливий час для освоєння нових знань і впровадження їх у робочий процес. Варто вчитися розуміти наміри інших людей, щоб досягати своїх цілей. У другій половині дня слід обговорити свої ідеї з колегами. Спільними зусиллями вдасться знайти нестандартний підхід до вирішення проблем.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – у першій половині дня тобі доведеться докласти зусиль, щоб все встигнути. Використовуй допомогу однодумців. Можливо, ти отримаєш прибуток від нових починань. Намагайся використовувати вдалий момент для розмови з керівництвом. Увечері варто влаштувати ділову вечерю в неформальній обстановці.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – цей день принесе турботи й занепокоєння. Ти не зможеш змінити сформовану ситуацію, тому займися новими справами. У другій половині дня постарайся зібрати більше інформації про дії конкурентів. Тобі доведеться змінити свою звичну тактику поведінки. Щоб зняти напругу, використовуй водні процедури.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – у першій половині дня намагайся уникати спілкування з керівництвом. Колеги можуть спровокувати конфлікт, не варто сердитися. У другій половині дня займися наведенням порядку в документах. Заверши всі розпочаті справи, щоб не створювати проблем. Увечері знайди цікаве заняття, яке дозволить відволіктися.

 

 

 

Дозвілля

„Астрал: Частина 2”

„Радник”

„Тіні незабутих предків”

„Гра Ендера”

„Тор & Тор 2: Царство темряви”

„Гірко!”

 

 

 

„Гра Ендера”

„Тор & Тор 2: Царство темряви”

„Мачете вбиває”

„Гірко!”

„Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2”

 

 

Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - Фотовиставка Романа Разночинцева «В країні Ворона»

Сонях, театр - Моновистава "Анна Ахматова. Самотність"

Євро-Арт  - Живописна лірика Олександра Сташука

Рівне нський музично-драматичний театр – „Калігула” (А. Камю)