День української писемності та мови

День книги рекордів Гіннеса

Міжнародний день боротьби проти фашизму, расизму та антисемітизму

 

Іменини святкують: Андрій, Капітоліна, Марк, Нестор

 

Символ дня - Гамаюн - міфічний птах з жіночою головою, який передбачає майбутнє.

День споглядання й любові, радості й пристрастей. Один із кращих днів для укладання шлюбів за справжнім коханням. Хороший день для наукової й дослідницької роботи, розумових занять та духовних практик.

Це день чутливості, інтуїції, телепатичних явищ, коли ми раптом починаємо зчитувати інформацію й чужі думки. Загострення інтуїції може відкрити людині символ її життя або допомогти побачити події, що очікують її або інших людей. День пророцтв і пророкувань.

Потрібно зберігати спокій, стан гармонії душі та думок.

Корисні вправи на омолодження, масаж або самомасаж, аромотерапія.

Стригтися сьогодні небажано, – може з’явитися застуда, погіршиться нюх.

.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – цей день варто присвятити благоустрою сімейного гніздечка. Зміна інтер'єру та перестановка меблів дадуть прекрасний результат. Тобі варто приділити увагу вирішенню проблем своїх родичів. Твої поради та настанови можуть з'єднати серця і примирити ворогів. Увечері старайся уникати конфліктів і розбіжностей.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – сьогодні можуть виникнути складнощі, пов'язані з проблемами родичів. Не варто давати обіцянок, які складно виконати. У другій половині дня на тебе чекає несподівана зустріч зі старим другом. Постарайся відволіктися від сімейних турбот і побутових негараздів. Увечері збери подруг і повеселіться у цікавій та запальній атмосфері.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – вранці можуть виникнути складнощі у спілкуванні з близькими. Твоя дратівливість може спричинити затяжний конфлікт. Постарайся усамітнитися і зняти стрес. У другій половині дня не варто здійснювати великих покупок. Увечері зроби перший крок до примирення і порадуй близьких смачною вечерею.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогодні протягом усього дня тебе переслідуватиме лінь і млявість. Не слід братися за фізичне навантаження. Твоя нервова система виснажена, тому розслабся і відпочинь. У другій половині дня слід відмовитися від прийому гостей. Розбіжності та суперечки з друзями можуть призвести до затяжного конфлікту.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні тобі доведеться брати участь у вирішенні сімейних проблем. Нерозуміння між поколіннями сім'ї може сильно тебе роздратувати. У другій половині дня можеш сміливо вирушати за покупками. Беручи участь в акціях і розіграшах, ти зможеш отримати подарунок. Увечері випий трав'яний відвар, щоб розслабитися і заспокоїти нервову систему.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – не варто займатися важкою фізичною роботою. Цей день підходить для подорожей і відпочинку. Займися тим, що приносить тобі задоволення. У другій половині дня збери друзів і влаштуй відпочинок на природі. Потрібно відволіктися від усіх турбот, щоб відновити енергетичний баланс. Увечері на тебе чекає приємна звістка.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – зранку займися вирішенням господарських питань. Зроби всі необхідні покупки, щоб ні в чому собі не відмовляти. У другій половині дня будь обережніше в роботі з агресивними рідинами і побутовою хімією. Не буде зайвим прибирання в підсобних приміщеннях і на балконі. Увечері намагайся обмежити вживання гострої та солоної їжі.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні тобі потрібно відволіктися від суєти і побутових клопотів. Займися творчим процесом, який принесе тобі задоволення. У другій половині дня на тебе чекає приємне знайомство з цікавою особистістю. Знайди час для покупок і зміни свого гардеробу. Увечері збери друзів або вирушай у гості.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – цей день варто присвятити сімейному відпочинку та вирішенню особистих питань. Намагайся уникати спілкування з людьми, які налаштовані агресивно. У другій половині дня можеш сміливо вирушати по магазинах. Купівля техніки буде вдалою. Увечері слід обмежити вживання рідин і спиртних напоїв.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – у першій половині дня тобі доведеться приділити час вирішенню робочих питань. Спробуй розпланувати день так, щоб завершити всі господарські справи. У другій половині дня варто вирушити на лоно природи. Тобі потрібні приємні враження, які знімуть напругу. Увечері займися чимось корисним вдома.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – намічені плани можуть змінитися, не варто переживати і турбуватися. Твої родичі можуть спровокувати конфлікт, постався до ситуації розсудливо. У другій половині дня не варто витрачати гроші і робити великі покупки. Твій організм ослаблений і потребує підтримки. Розпочата дієта дасть хороші результати.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – у першій половині дня варто утриматися від поїздок за кермом. Присвяти цей день вирішенню сімейних питань і господарських потреб. У другій половині дня можлива приємна звістка здалеку, яка може кардинально вплинути на твої плани. Увечері намагайся раніше лягти спати, щоб відновити сили.

 

 

 

Дозвілля

„Распутін”

„Гра Ендера”

„Мачете вбиває”

„Тор & Тор 2: Царство темряви”

„Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2”

 

 

 

 

„Гра Ендера”

„Тор & Тор 2: Царство темряви”

„Мачете вбиває”

„Гірко!”

„Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2”

 

 

Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - Фотовиставка Романа Разночинцева «В країні Ворона»

Драмтеатр – “Наполеон та корсиканка”

Лагуна, нічний клуб – „Chocolate Party”,  „R&B Party”