5 вересня 2013 року о 16.00 год. у відділі читального залу Рівненської обласної бібліотеки для молоді (вул. Київська, 18) відбудеться презентація дебютної книги прози Анни Шпилевської «Симфонія хаосу», яка вийшла за кошти гранту голови Рівненської облдержадміністрації та голови обласної ради.

Анна Шпилевська закінчила Львівську музичну академію, проте завжди мала широкий діапазон мислення та творчу уяву, що й призвело до появи збірки власних прозових творів. Книга містить декілька невеликих повістей, оповідань-замальовок, міні-есеїв, написаних чудовою мовою, зокрема на діалекті карпатських аборигенів. Письменниця експериментує з різними темами – від містичних мотивів перепрочитаних старих легенд до сучасних реалій буття з їх непростими маральними проблемами.

Захід відбудеться за участі Рівне нської обласної організації Національної спілки письменників України, народного літературного об’єднання «Поетарх», учнівської молоді міста. Творчу атмосферу вечора доповнять музичні твори у виконанні самої молодої авторки.