Трагедія сталася у селі Трубиці, Костопільського району. Події розгорталися у цій хатині. Жінка разом із своїм знайомим перебували всередині, як раптом з’явився її цивільний чоловік.

Коли чоловік застав жінку з іншим то озвірів. Зарізав обох. Удари ножем наносив у голову та спину. Подейкують селяни, що ревнивець поглумився й над тілами.

Старшу знахідку вранці виявив брат загиблої. На снігу були і сліди незнайомця. Відразу у них впізнав ходу цивільного чоловіка сестри – 28 річного узбека.

Підозрюваний у вбивстві - родом з Узбекистану. З мешканкою Рівне нщини познайомився на заробітках у Санкт–Петербурзі. Разом пара нежила, втім двох спільних дітей мають. Час від часу їздили один до одного. Цього разу чоловік навідався зненацька. Таксист, який віз його у село – запам’ятав нічного пасажира.

Як розвивалися події далі – ніхто не знає. Втім після вчиненого злочину 28-річний Ільхомжона кинувся навтьоки. Правоохоронці спіймали його аж у Білорусії.

Тим часом село звідки родом загибла – у шоці. Родичі жінки готуються до похорону.

Загиблій Марії було 26 років. Вона сама виховувала двох дітей – шести і трьох років. Нині вирішується питання про їх подальшу долю.