І ще трохи незвичного спорту. Кажуть, справді талановиті люди - талановиті в усьому. Актори лялькового і драматичного театрів розгорнули справжнє епічне дійство на спортивному майданчику. Їхньому запалу і прагненню перемоги могли б позаздрити і професіонали – Ігор Шумик за свідка.

Для них футбол як розвага. За кубки не грають, а у своє задоволення. Проте боротьба - за кожен м’яч та клаптик майданчика.

Гравці-театрали не жаліють ні себе, ні суперника. Директори обох театрів - у ролі тренерів. Щось підсказують, на когось гримають. У ролі арбітра матчу - чиновник. Підсуджувати не збирається. Просто радіє за два колективи. Гравці команд програвати не хочуть. Навіть від прогнозів утримуються.

Втім, результат у таких матчах - не головне. Веселий настрій, дружня атмосфера і просто для здоров’я. Нерідко і для роботи корисним буде таке хобі.

Яка ж гра без вболівальників? А вони не шкодують ні голосу, ні рук. Актори з лялькового першими відкрили рахунок, але на останній хвилині першого тайму драмтеатр відквитав пропущений гол. "Всуху" закінчилася друга половина зустрічі. Для додаткового часу у працівників культури не вистачило сил. Ще ж відсвяткувати професійний день потрібно.