Борг комунальників уже сягає понад мільйон гривень. Чи залишиться місто з водою і на яких умовах - дізнавався Володимир Миколайчук.

Нині загальний борг "Рівне облводоканалу” за електроенергію становить 1 мільйон 130 тисяч гривень. У "Рівне енерго” кажуть, що проблеми з оплатою розпочалися з початку нового року.

Заборгованість водопостачальники пояснюють касовим розривом. Нинішній виконувач обов’язків директора Вадим Сторожук каже, що рахунки споживачам підприємство виставляє 10 числа, а оплатити їх необхідно до 20.

Борг перед "Рівне енерго” водопостачальники обіцяють погасити якнайшвидше. Адже не хочуть допустити, щоб місто залишилося без води. Натомість керівництво обласної ради чекає на результати аудиту "Рівне облводоканалу”. Деякі дані голова облради Олександр Данильчук розсекретив на засіданні бюджетної комісії.

Остаточні результати аудиту фінансового стану "Рівне облводоканалу” в обласній раді чекають у четвер. Не виключено, що висновки експертів обласні депутати розглянуть на сесії, яка відбудеться у п’ятницю, 27 березня.