Відбувся другий етап змагань з кінного спорту в селі Омеляна Рівненського району. Гості з Рівненської області та Волині завітали туди аби вшанувати пам'ять легендарного коня Перепльота кубком названим на його честь.

Другий етап Кубка Перепльота з конкуру пройшов в селі Омеляна на базі кінно-спортивного клубу «Фавор». Змагання присвячені коню на прізвисько Перепльот, який за своє спортивне життя не програв жодного старту та з яким працювала ціла плеяда спортсменів.

В рамках змагань також влаштували і Кубок ветеранів, в якому брали участь спортсмени стартового складу 1999-2005 років. За основні ж нагороди приїхали поборотися спортсмени із кінно-спортивних клубів Волинської та Рівне нської областей. Змагалися у чотирьох категоріях - діти, аматори, вільний клас та спортсмени.

За підсумками змагань – лідером виявився кінно-спортивний клуб «Фавор», який взяв всі призові місця у дитячому класі та виборов золото та бронзу у вільному. По одній перемозі на свій рахунок записали спортсмени із «Терри-Іпіки» з Волині та спортивного клубу «Вітер» із Рівне нської області. Кубок ветеранів здобула Поддубняк Руслана на жеребці Бріг. Організатори та учасники залишилися задоволені змаганнями та в майбутньому, планують перетворити Кубок Перепльота на щорічну традицію.