Минулого вечора через буревій без світла залишилися дев'яносто населених пунктів області. Люди в розпачі - зламані гілля дерев наробили лиха в подвір'ях та городах, пошкодили покрівлі будинків. Та місцеві знову готуються до бурі, в рівненському гідрометцентрі передають штормове попередження ще на два дні.

На Рівне нщині минулого вечора розгулявся буревій. Старожили кажуть, такого не бачили давно - шквал, дощ, вітер розносив гілля дерев, неначе іграшки. Баба Люба з села Волошки в розпачі, негода залишила її без врожаю.

В тамтешньому селі ще й дерево на церкву впало - пошкодило дах. І хоча богослужіння не припинятимуть, ремонту храм потребує.

А от в сусідньому селі Козлин буревій вирвав з землі дві опори електропередач. Найбільше від негоди постраждали Рівне нський, Сарненський, Здолбунівський та Березнівський райони. Нині енергетики пошкодження лагодять, кажуть, аби повністю відновити електропостачання, потрібно кілька днів. Просять допомоги і від населення.

Град, шквали та дощ загрожують області ще два дні, прогнозують в рівненському гідрометцентрі. На цей час в області оголошено штормове попередження.