Для захисників Вітчизни головне - здоров'я! Незалежно від їхнього віку і статі. У цьому переконані рівненські "моржі". Традиційно напередодні 23 лютого вони провели фестиваль зимових видів плавання. Анна Яцук рекордів у крижаній воді не встановлювала, але захоплено вболівала на березі.

Понад 60 рівненських "моржів" взяли участь у цьогорічному фестивалі із зимових видів плавання. Серед них були представники різних вікових категорій. Частина з них прийшла, аби випробувати свою витривалість у крижаній воді, інші — аби здобути перемогу у фестивалі.

Неоніла Сергєєва моржує вже давно. На змагання навіть принесла свої фото, аби показати людям, з чого все почалося. Жінка переконує: холодна вода - найкращий лікар. Адже вона їй допомогла позбавитись усіх недуг.

Змагання серед "моржів" проходило поетапно. Спочатку відведену дистанцію долали жінки, а потім — чоловіки. Учасники кажуть: відчуття неперевершені.

Анастасія Рабінюк була наймолодшою учасницею змагань. Відведену дистанцію подолала швидше за всіх учасників своєї вікової групи.

Призерами та переможцями стали 19 любителів зимового плавання. Усі вони отримали дипломи та медалі.