Повернути Віктора Матвієнка на посаду начальника установи сьогодні вимагали з десяток людей. Чи прислухався до них заступник голови Фонду, який спеціально приїхав у Рівне — бачили наші кореспонденти.

Мешканці різних проблемних гуртожитків Рівного дві години чекали на представника центрального апарату Фонду держмайна. Кожен хотів розповісти історію "прихватизації" власного помешкання. Єдине, в чому одностайні люди, — підтримка попереднього начальника регіонального відділення, якого звільнили у вівторок.

Заступник голови Фонду держмайна України Олександр Потімков вислухав усі скарги представників імпровізованого мітингу. Щоб заспокоїти людей, навіть дав номер свого мобільного телефону. Пояснив, що Фонд був змушений поновити Валерія Марчевського.

Потрапити до службового кабінету Валерій Марчевський досі не може. Попередник пішов на лікарняний і не здав ключі. Проте новий чільник установи, який два роки судився за посаду, запевняє, що це не заважає нормально працювати.

Чи спробує Віктор Матвієнко повернути крісло керівника через суд — поки невідомо. Нині лише зрозуміло, що чи не найбільше його в цьому підтримуватимуть мешканці проблемних гуртожитків.