На Рівненщині й Волині впродовж минулого тижня пожежні екіпажі філій Поліського лісового офісу ДП "Ліси України" десятки разів виїжджали на гасіння займань.

Усі загоряння сталися на території громад - розпайованих сільгоспугіддях, самосійних лісах, прибережних територіях та у приватних домогосподарствах.

Найбільша пожежа, яку довелося локалізовувати, сталася в с. Осниця Луцького р-ну на ділянці, що межує з лісом. Після локалізації лісівники ще тривалий час патрулювали територію через ризик відновлення загоряння. До гасіння пожежі були задіяні вогнеборці й техніка філії «Колківське лісове господарство».

На цих вихідних пожежний екіпаж з автомобілем філії «Рафалівське лісове господарство» допомогли локалізувати займання, що сталося у приватному господарстві.

Залучили лісівників до роботи пожежники з частини м. Володимирець Вараського р-ну.

У приватному господарстві в с. Краснопілля загорілася господарська споруда. Рятувальники спільно з лісниками загасили пожежу.

Неодноразові виїзди мали пожежні екіпажі Ківерцівської, Клесівської, Сарненської, Камінь-Каширської, Костопільської філій.