"Різдвяні дари" — без рівненських майстрів. Жоден місцевий митець не зміг стати переможцем цієї міжнародної виставки. Найкращих художників і майстрів з нагоди Дня Соборності сьогодні назвали організатори. Кому дісталася "пальма першості" — знають наші журналісти.

Більше місяця проводились виставки "Різдвяні дари". На конкурс відбиралися роботи майстрів майже з усієї України. Це були вишукані авторські твори, живопис, скульптура, фото, вироби зі скла, вишивка та різьба по дереву.

Серед численних авторів відібрали лише трьох переможців. На жаль, жоден з рівненських майстрів до цього списку не потрапив. Однією з найкращих стала Марія Томен, яка нині мешкає у Франції. Роботу авторки помістили на обкладинку цьогорічного каталогу "Різдвяні дари".

Традиційно осторонь таких заходів не залишається громадськість міста. А співорганізатори долучаються і до відзначення молодих, талановитих рівнян, які не вибороли призових місць. Троє авторів-переможців отримали премії та дипломи. Ще двадцять учасників відзначили подяками.