Рівняни хочуть заборонити проїзд біля музею у Рівному. Мова йде про відрізок дороги на Драгоманова навпроти краєзнавчого музею і до світлофора на Замковій. Понад 20 років ця ділянка була перегороджена від автомобілів. Однак, можливо найближчим часом її захочуть відкрити для проїзду.

 Проїзд біля музею у Рівному — не для авто. Петицію із таким меседжом подав рівнян Тарас. Чоловік вважає цю ділянку - родзинкою міста. Тому офіційно звернувся до влади.

Зараз ця дорога майже недоторканна для автомобілів. І основна причина - краєзначий музей, який знаходиться на вулиці Драгоманова.

Шлагбаум біля музею за близько 20 років ненадовго піднімали лише у серпні 2016-го — через дорожні роботи. Але з'явилася інформація, що цю дорогу можуть відкрити на постійній основі для автомобілів.

Саме тому Тарас і створив електронну петицію та почав збір підписів щодо заборони відновлення руху на цій ділянці. До ініціативи приєдналися працівники музею та жителі, які проживають поруч.

Петиція за короткий термін набрала необхідну кількість голосів, а ситуація набрала розголосу в соцмережах. Але відповіді Тарас так і не отримав. Тож пішов напряму до міської ради.

Більше - дивіться у сюжеті.