У місті Сарни, на Рівненщині ліквідовують наслідки ворожих ударів. 28 серпня 4 ракети влучили в об'єкт військової інфраструктури. У результаті пошкоджень зазнали кілька десятків приватних будинків, а також районна лікарня. На щастя, обійшлось без людських жертв. Як місто оговтується після ворожого обстрілу і відновлює пошкоджені будівлі, дивіться далі у сюжеті.

Комунальники допомагають перекривати дах будинку одній з родин, у місті Сарни. Хата пані Марії постраждала чи не найбільше. З даху позлітала покрівля, вибите скло у кількох вікнах.

Жінка теж постраждала. Каже, коли почула сигнал повітряної тривоги, то побігла до підвалу. Але туди не спустилась, а впала, після першого вибуху.

На допомогу прибіг чоловік, який був на роботі. У місцевому коледжі, де він працює охоронцем, теж вибило вікна і двері. Дісталось і його власному будинку. Тепер другий день поспіль працює над його відновленням.

Пошкоджень зазнала і районна лікарня. Повилітали шибки. Нарахували таких майже сотню.

Найбільше дісталось пологовому відділенню. Олена тримає свою новонароджену донечку. Народила дівчинку 26 серпня. Каже, ніби відчувала біду. Попросила аби їх з малечею виписали додому раніше.

Олена з чоловіком військові. Сьогодні приїхали до лікарні, аби забрати необхідні довідки. Оговтуються після пережитого, хоча до вибухів їм не звикати.

Ніхто з персоналу та пацієнтів, внаслідок вибухів не постраждали. Головний лікар каже, готувались ще від 24 серпня і були попереджені про небезпеку.
Замінювати пошкоджені вікна в лікарні вже почали. А все за рахунок бюджету громади. До слова, це вже втретє ворог атакує місто Сарни. Востаннє наприкінці червня. Тоді повністю була знищена СТО та автомийка. Четверо людей загинули. Зазнали руйнувань і будівлі неподалік.

28 серпня 4 ракети типу Х-101 влучили в об’єкт військової інфраструктури у Сарнах. За даним фактом працівники СБУ вже проводять слідство у кримінальному провадженні. Тим часом у місті продовжують ліквідовувати наслідки обстрілів. Більше тридцяти приватних будинків зазнали пошкоджень. Необхідні матеріали для їх ремонту надасть територіальна громада. Тривають роботи і у лікарні. Вона працює у штатному режимі. У пошкоджених корпусах, зараз пацієнтів не має. Місцеві кажуть, попри третю атаку ворога, не злякались і робитимуть все для перемоги України.

 Читайте також: У Вараші на благодійній виставі та ярмарку зібрали понад 200 тисяч гривень для військових (ФОТО)