Під колесами автомобіля у Рівному загинула жінка. Усе трапилося 16 січня на вулиці Київській поблизу автовокзалу. Вона переходила дорогу по регульованому пішохідному переході. Попередньо, на дозволений сигнал світлофору. У цей момент дорогою їхав Volkswagen. Автомобіль збив пішохода. Жінка - загинула. За кермом авто був рівнянин, йому 34 роки. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Травми, які вона отримала внаслідок падіння, виявилися не сумісні з життям. І ще до приїзду медиків швидкої допомоги - вона померла. Родом 47-річна загибла з Дніпропетровської області. Люди, які разом із нею переходили дорогу по регульованому пішохідному переході, стверджують, що жодних правил дорожнього руху жінка не порушувала.

Натомість 34-річний водій автомобіля наголошує на протилежному. На час з`ясування усіх обставин цієї ДТП, його помістили до ізолятора тимчасового тримання. Попередньо відомо, що чоловік - рівнянин і за кермом у стані алкогольного сп`яніння він не перебував.

Згодом у соціальних мережах з`явилося відео, на якому ніби то видно, що водій рушив на дозволений сигнал світлофора. Інші керманичі не з чуток розповідають, що пішоходи і самі дуже часто нехтують правилами дорожнього руху.

Якщо правоохоронці встановлять, що винуватцем смертельної ДТП є водій автомобіля Фольцвагену, за скоєне загрожуватиме йому від 3 до 8 років за гратами. 

Читайте також: Чи відсторонили від посади директора рівненської "екстренки"? (ВІДЕО)