З будинку у чоботях, або на човні. Тільки так жителі Квасилова можуть вийти із власного будинку. Потоп на вулиці Зеленій трапляється регулярно, розповідають місцеві. Відтак, змушені йти по коліна у воді. Ба-більше, автомобілі взагалі не можуть проїхати цю ділянку. Доводиться витягати. Ілля Томашевський побував на затопленій вулиці та розповість більше.

Не бачили пані Валентина та Надія такого потопу. На їхній вулиці у Квасилові з настанням дощів та снігу вода піднімається до колін. 

Аби пройтись вздовж вулиці, люди надягають чоботи та навіть це не завжди допомагає. До того ж, не рідко цією вулицею їздять і водії, які не знають про водяний сюрприз.

Місцеві розповідають, що лише з початку нового року тут доводилося витягати щонайменше 10 автомобілів.

Проїхати цією вулицею неможливо. Це ускладнює роботу поліції, пожежників, а особливо швидкої допомоги.

З такою проблемою люди живуть уже декілька років. А розпочалася вона на їхню думку, після того, як стартувало будівництво будинків навпроти.

У селищній раді Квасилова підтверджують, що затоплення виникають через недобросовісних забудовників, які викупили землі надані АТОвцям.

Нові власники земель засипали меліоративні канави, загородили їх або ж вивели туди септики. Разом з тим, вирішити нагальну проблему реально. Однак для цього потрібен час та кошти.

Та поки це лише план. І вирішити підтоплення зможуть не скоро. Разом з тим, для водіїв вже встановили знаки, які допоможуть не потрапити у водяну яму.

Читайте також: "Торбинка добра": у Рівному вже рік годують нужденних (ВІДЕО)