Стали відомі подробиці трагедії в селі Мутвиця Зарічненського району, де цими вихідними загинули молода жінка та її донька. Спершу селяни знайшли восьмирічну дівчинку – вона лежала на дні колодязя.

Селяни викликали міліцію, а самі кинулись на пошуки матері дівчинки. 28-річну Наталію відшукали не відразу – вбивця заховав жінку поблизу хліва, закидавши тіло дошками.

Спершу, кажуть селяни, вбивця зарубав жінку. Свідком кривавої розправи могла стати її донька – вона почала кричати, і дівчинку, ще живою, кинули в колодязь з водою.

Головним підозрюваним у міліції назвали двоюрідного брата Наталії. Із сестрою він проживав п’ять років. Хлопець навчається у десятому класі місцевої школи. Раніше він жебракував, але сестра взяла його на виховання.

Причину правоохоронці поки не з’ясували. Підозрюваний і досі залишається на волі. Ось фотографія Богдана Мельника, якого підозрюють у подвійному вбивстві. Коли його бачили востаннє, хлопець був одягнений у білий светр, чорні спортивні штани та чорні туфлі. Якщо десятикласника затримають, за гратами він може провести решту життя. А в селі радіють лиш одному: того трагічного дня молодша донька Наталії вирішила заночувати у бабусі, що і врятувало їй життя.