З чоловіка хочуть стягнути 150 тисяч гривень за шкоду діловій репутації підприємства. Як пояснює сам відповідач, він відстоював позицію громади, зокрема мешканців села поблизу якого почали зводити завод. Андрій Овсійчук проводив акції протесту, поширював інформацію щодо Кроноспану.

В чому конкретна претензія заводу нам пообіцяли розповісти пізніше. Представники підприємства на засідання не з'явилися, однак з ними ми поспілкувалися телефоном. 

Ми переконані, що відповідачами поширювались недостовірна інформація щодо нашого підприємства. Суд - це той законний спосіб згідно якого ми хочемо довести свою правоту. Тобто суд - це така інстанція, яка дозволяє кожній стороні в законний спосіб довести свою правоту і тільки суд вирішує на чиєму боці правда, - повідомив Павло Пильтяй, виконавчий директор ТОВ "Кроноспан Рівне"

Відповідач у справі Андрій Овсійчук каже:

Ми проводили акції, ми досить великий супротив їм створили, вони на це не очікували, намагалися домовитися на що отримували негативну постійну відповідь, попереджували, що подадуть в суд, подали, я думав в них не хватить сміливості, другий рік триває цей процес.

 

Читайте також: На Рівненщині працівники міграційної служби спіймали росіянина