Двоє розпивали алкоголь у помешканні на Князя Романа. Почали сваритись. У підсумку один з чоловіків вдарив ножем іншого. Поранений вийшов з квартири у під'їзд, де й помер. Травми отримав і зловмисник. Але зараз він не у лікарні, а в ізоляторі тимчасового тримання. Більше подробиць знає Ольга Данілюк.

Калюжа крові на сходах та на стінах будинку. Його мешканці розповідають, це результат конфлікту між двома чоловіками, які проживали в цьому під`їзді.

Дівчина, яка мешкає поруч із квартирою, де усе трапилося, пригадує, хоч загиблий частенько приводив у квартиру друзів. Втім, нарікань на нього не чула.

З позитивної сторони характеризує загиблого чоловіка і його знайомий.

Власнику квартири було 44 роки. У нього проживав квартирант. Того дня двоє пиячили у квартирі. Почали сваритись. Власник помешкання вдарив квартиранта по голові металевим предметом. Той не стерпів, схопив ножа і наніс удар у живіт. Закривавлений 44-річний рівнянин вийшов у під'їзд і впав.

Натомість допомога знадобилася 64-річному квартиранту. У нього була травмована голова. Він і викликав швидку.

Зараз підозрюваний у злочині перебуває в ІТТ Рівного. Про скоєний злочин сам повідомив поліцейським у той же вечір.

До слова, за попередньою інформацією правоохоронців затриманий чоловік раніше в поле зору поліції не потрапляв. Наразі ще тривають слідчі дії, після завершення яких суд має обрати остаточну міру запобіжного заходу затриманому. 

Читайте також: У Рівному в багатоповерхівці сталася пожежа