Три тисячі тон суміші за день. На дорозі працює 150 людей та 67 одиниць техніки. Темпи підрядник нарощує. Адже 4 смуги руху повинні відремонтувати до 24 серпня.

 

Це дорога Рівне - Луцьк. З минулого року триває ремонт 6 кілометрів відрізку від обласного центру до села Карпилівка. Сьогодні укладають верхній шар асфальту на одній зі смуг.

Ця техніка значно економить час. Три тисячі тон асфальту вкладають за день. Завдяки перенавантажувачу можливо рівномірно нагрівати суміш та розприділяти її.

Ця дорога складається з 4 смуг. Зараз вкладають верхній шар асфальту на двох у районі села Городок. Ремонт 6 кілометрів шляху Устилуг - Луцьк - Рівне відбувається у рамках президентської програми "Велике будівництво".

На дорозі наразі працює 150 людей та 67 одиниць техніки. Знесені старі зупинки. Вже є частково нові. Після завершення ремонту тут облаштують тротуари, встановлять освітлення, дорожні знаки та нанесуть дорожню розмітку.

Для людей, які живуть у селах, вздовж шляху Рівне - Луцьк облаштують місцеві проїзди. Індивідуального виїзду на дорогу з кожного двору, як було раніше, вже не буде.

Загалом 6 кілометрів дороги національного значення «Устилуг - Луцьк – Рівне» вже готові на 70 %. Завершити ремонт обіцяють до Дня Незалежності - 24 серпня. 

Читайте також: Дорога Київ-Рівне може стати платною