Обіцяють привезти і нове обладнання. Нагадаємо, реконструкція приміщення розпочалася у вересні минулого року. Як тривають роботи, бачила Яна Євтушок.

Наразі завершуються роботи з реконструкції приймального відділення Рівненської обласної лікарні. Тут добудували одноповерхове приміщення біля медичного закладу. Нині, дороблюють вентиляції та проводять електричні мережі.

Виконроб додає, роботи будуть завершені до 15 березня. Раніше дане відділення було абсолютно непристосоване для допомоги хворим з критичним станом. Тепер, медики зможуть повноцінно надавати третинну допомогу пацієнтам у важкому стані. У приймальному відділенні будуть усі необхідні блоки та кабінети.

На базі реконструйованого відділення буде й нове обладнання. Таке як спіральний комп'ютер, томограф та інше. Кошти для ремонтних робіт виділені з державного бюджету. Оснащення та устаткування приміщень - з обласного.

У приймальному відділенні обласної лікарні надаватимуть екстрену медичну допомогу. До слова, загалом у Рівненській області має бути проведена реконструкція семи приймальних відділень. 

Читайте також: Коронавірус здає позиції: Третяк розповів про стан захворюваності у Рівному