Розплідник тибетських мастифів і надалі функціонує у Рівному на території колишнього Радіозаводу. Нагадаємо, бійцівських собак розмістили там ще у 2016 році. З того часу тварини неодноразово нападали на рівнян, чимало клопоту вони завдають і жителям сусідніх будинків. Нині міська рада намагається через суд виселити собак, однак чергове судове засідання не наблизило розгляд справи до завершення. Чому - знають наші журналісти.

Рівненський міський суд. Нині розглядається справа про звільнення території колишнього радіозаводу від розплідника тибетських мастифів. Там у вольєрах перебуває декілька сотень собак. Перевезти тварин суд зобовязав їх власника Юрія Бойка ще у 2016 році, однак рішення суду останній не виконав. Не змогла забрати тварин і винонавча служба. Тож справа знову опинилася у суді. Рівненська міська рада намагається відвоювати 11 гектарів землі, на яких і влаштований розплідник. Крайній раз ані Юрій Бойко, ані його адвокати до суду не прийшли, тож суддя застосував примусовий привід. Та марно.

Ця справа вже давно набула розголосу, однак захисник Юрія Бойка не у захваті від присутності журналістів на засіданні.

Засідання відкрите, тож причин покинути залу представників ЗМІ суддя не вбачає. Тим часом, адвокат пояснює відсутність власника розплідника тибецьких мастифів.

Без обвинувачуваного засідання суду по суті знову стає неможливим.

Наступне судове засідання по цій справі відбудеться 28 січня. Можливо тоді нарешті поставлять крапку у цій справі. Якщо звісно з'явиться обвинувачений. 

Читайте також: У Рівному знову відклали суд на власником тибетських мастифів - обвинувачений на лікарняному