Суд у справі власника тибетських мастифів вкотре не відбувся

У Рівному знову відклали суд над власником розплідника тибетських мастифів Юрієм Бойко на території Радіозаводу. Раніше суди переносили через різні приводи, зокрема коронавірус в учасників процесу. Минулого разу через це не з'явились ні потерпілі, ні обвинувачений. 

Тож суддя Дмитро Яковлєв ухвалив рішення про застосування примусового приводу обвинуваченого працівниками поліції. 

Нагадаємо, Юрія Бойка обвинувачують у самовільному зайнятті земельної ділянки та невиконанні рішення Верховного суду. Нагадаємо, термін оренди земельної ділянки закінчився ще у 2014 році. Однак, Юрій Бойко не звільнив ділянку. Натомість оскаржував рішення щодо звільнення ділянки, однак програв їх. 

На сьогоднішньому засіданні адвокати обвинуваченого, пояснили, що їхній підзахисники був відсутній, бо відучора перебуває на лікарняному. 

Крім того адвокати обвинуваченого Зражевський та Мартинов наполягали на тому, аби до засідання не допустили журналістів, однак, це клопотання суддя відхилив. 

Після чого прокурор Олександр Полюхович наполіг, аби засідання перенесли у зв'язку з відсутністю обвинуваченого. Це підтримали адвокати Бойка та представник потерпілих (працівник міської ради). 

Суд відклали на 15.00, 28 січня. 

Читайте також: У Рівному готують до відкриття оновлену арку у парку Шевченка