Близько 2-ох тисяч виготовлених айді-карток чекають на своїх власників у підрозділах міграційної служби Рівненщини. В управлінні наголошують потрібно забрати документи найближчим часом, щоб не робити цього перед самими виборами. А також нагадують про своєчасне вклеювання фото у паспорт-книжечку при досягненні певного віку. З подробицями Юрій Чорнобривець.

По всій території Рівне нської області у підрозділах міграційної служби лежать тисячі виготовлених айді-карток. Люди не поспішають їх забирати.

У ЦНАПі кажуть, що основною причиною неявки за документами є те, що власники готових айді-карток перебувають за кордоном. У Рівне нській міграційній службі закликають власників готових паспортних документів, якомога швидше їх забрати, оскільки скоро відбудуться місцеві вибори, та не забувати вчасно вклеювати фото у паспорт книжечку, щоб документ був дійсним.

Додає, внаслідок карантинних заходів, термін зберігання готових документів продовжено та все ж зволікати не варто. Оформлення айді-картки у звичайному режимі складає 20 робочих днів вартістю 345 гривень, у терміновому – 10 робочих днів, за 471 гривню адміністративного збору.

Читайте також: У Рівному в благодійних цілях збирають копійки