183 інфікування COVID-19 виявлені за вихідні дні на Рівненщині. В області зареєстровано 143 летальні випадки, спричинені COVID-19. Помер 55-річний житель с. Великі Селища Березнівського району. Подолали хворобу 7 760 людей.

Хворих на коронавірусну інфекцію на Рівне нщині прийматимуть 8 медзакладів. Про це під час онлайн брифінгу повідомив перший заступник голови ОДА Сергій Подолін. Ще одна лікарня увійшла до переліку медзакладів першої хвилі для допомоги хворим на коронавірусну інфекцію. Це Гощанська ЦРЛ.

У місті Дубно продовжуватиме діяти "червона" зона. До "помаранчевої" зони потрапили міста Вараш та Острог, а також Здолбунівський, Костопільський та Рівне нський райони. Крім того за словами очільника обласного управління охорони здоров'я до другої хвилі поширення коронавірусу в області практично готові. В тому числі і щодо забезпечення кадрами медзакладів Рівне нщини.

В "жовтій" зоні від сьогодні перебуватимуть місто Рівне , а також Березнівський, Володимирецький, Гощанський, Демидівський, Дубенський, Зарічненський, Корецький, Млинівський, Острозький, Радивилівський та Рокитнівський райони. У "зеленій" зоні - Дубровицький та Сарненський райони.

Читайте також: У Рівне нській області розгортають додаткову лікарню для хворих на COVID-19