Джерело: Liliya Velgun
Вручення атестатів на березі Адріатичного моря, останній шкільний вальс, незабутній випускний - усе це про учнів рівненської ЗОШ за номером 13. Замість святкового банкету, випускники поїхали у Хорватію.

Світлини незвичного випускного опублікувала керівник одного з класів Лілія Вельгун на власній фейсбук-сторінці.

"Жодна фотографія не передасть атмосферу захопливої подорожі випускників ЗОШ 13 до сонячної Хорватії, щоб там у зеленій зоні, вільній від коронавірусу, наші діти отримали свідоцтва про здобуття загальної середньої освіти".

Окрім цього, вчителька зазначила, що такий відпочинок їхні випускники заслужили, адже достойно витримали усі "випробування, що випали на на їхню долю: дистанційне навчання, Останній Дзвоник онлайн, ЗНО в умовах карантину". Зауважимо, із 69 випускників - 9 стали золотими медалістами.

"Ми щасливі повертаємося додому, де на випускників чекає вступна кампанія. Хай здійснюються мрії, хай успіх, удача, щирі друзі супроводжують їх у житті!", - додала наостанок класний керівник.

До слова, подібні мандрівки замість звичайного святкування тепер є традицією для школи № 13. Минулорічні випускники відвідали Париж.

Читайте також: У Рівному відновив свою роботу інклюзивно-ресурсний центр