Джерело: Рівненська ОДА
На Рівненщині закладам із масовим перебуванням людей дозволили працювати, але тільки за умови дотримання карантинних обмежень. Чи перевіряють дотримання цих обмежень власниками кафе і ресторанів, розповів голова Рівненської обласної державної адміністрації Віталій Коваль сьогодні, 21 липня, на онлайн-брифінгу.

Минулого тижня працівники Держпродспоживслужби в Рівне нській області перевірили 722 об'єкти на дотримання протиепідмічних вимог під час карантину. Серед них заклади громадського харчування та об'єкти торгівлі непродовольчими та продовольчими товарами. 

"Ми постійно наголошуємо на засіданні ТЕБ і НС про те, що послаблення карантинних обмежень не звільняє власників від відповідальності. Протягом останного тижня у нас проведено 722 виїзні перевірки. Перевірено 187 закладів громадського харчування, 379 об'єктів торгівлі продовольчими товарами, 124 об'єкти торгівлі непродовольчими товарами. На виявлені порушення складено 66 протоколів, надано 95 приписів керівникам закладів, 22 матеріали направлено у поліцію. Наголошую, що перевірки триватимуть", - прокоментував Віталій Коваль.

Надалі також перевірятимуться заклади із масовим перебуванням людей, місця торгівлі, заклади побутового обслуговування населення (перукарні, салони краси), заклади готельно-ресторанного обслуговування.

Читайте також: Будівництво спорткомплексу на Макарова триває