Про стан виконання робіт, а також значення спорткомплексу на Макарова, що у Рівному, розповів голова Рівненської обласної державної адміністрації Віталій Коваль сьогодні, 21 липня, під час онлайн-брифінгу.

"Це не просто спортивна арена. Це мультифункціональна арена, де буде зосереджено увесь спортивний подієвий туризм Рівне нської області", - зазначив голова Рівне нської облдержадмінстрації Віталій Коваль.

З його слів, на базі майбутнього спортивного комплексу будуть проводитись змагання з олімпійських видів спорту, зокрема волейболу, футболу, баскетболу. Окрім цього, даний проєкт підніматиме рівень й місцевих команд, які будуть основою розвитку спорту на Рівне нщині .

"Це будуть чемпіонати України, чемпіонати Європи. І навіть можемо претендувати на кілька етапів кубків світу та всеєвропейських змагань", - додав Віталій Коваль.

Окрім спорту, очільник Рівне нської облдержадміністрації зазначає, що комплекс буде також "меккою подієвого туризму: ті самі концерти, конференції, професійні заходи".

Наразі будівництво триває. Повністю проведені підземні роботи, побудовані стіни, перекриття, а зараз встановлюють покрівлю майбутнього комплексу.

Нагадаємо, будівництво спорткомплексу на Макарова у Рівному розпочали ще у 2018 році.

Читайте також: Зі зброєю та вибухівкою: невідомий захопив автобус із 20 заручниками