20 липня – Молодий Місяць. Швидше за все, в цей день вас наздожене хандра. Непростий час для людей з хронічними захворюваннями. Поки настрій залишає бажати кращого, займіться рутинними справами. Вони не дуже вас обтяжать, але займуть думки. З 21 по 26 липня – Місяць буде у фазі росту. Ідеальний період  для того, щоб дізнатися щось нове.

Овен

У ці дні вам категорично не можна поспішати. Робіть все розмірено, не звертайте уваги, якщо вас будуть квапити. На роботі не відволікайтеся на сторонні речі, є ризик зробити помилку. Вдома можливі неприємності і розбіжності з домочадцями.

Телець

Не скупіться на прояв почуттів до своєї другої половини. Чому б не влаштувати романтичний вечір, освідчитися у коханні? Всіх Тельців чекають насичені вихідні. Клопоти будуть приємними і корисними.

Близнюки

Непростий період: вас явно хочуть обдурити. Зведіть до мінімуму спілкування з малознайомими людьми. Не витрачайте гроші на порожні бажання, потім пошкодуєте. А ті, хто мають шкідливі звички, знайте: зараз сприятливий час для того, щоб від них позбутися.

Рак

У найближчі дні ви будете як ніколи образливі. Постарайтеся стримувати себе, наскільки це можливо. Зараз можна ставити нові цілі і думати над шляхами їх реалізації. У протилежної статі ви будете мати особливий успіх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головний недолік кожного знаку Зодіаку

Лев

Проведіть серйозний аналіз свого минулого - помилок, подій. На основі цього доведеться провести коригування сьогодення. Не піддавайтеся емоціям, особливо якщо вас будуть на них виводити. І не давайте ніяких обіцянок! Вихідні проведіть з користю.

Діва

Позитивні зміни чекають вас в найближчому майбутньому. Правда, для цього доведеться докласти трохи зусиль. Зверніться за допомогою до близького друга, якщо вона буде потрібно. Затьмарити даний період можуть труднощі у взаєминах з дітьми.

Терези

Вся ваша увага зараз має бути направлена на здоров'я! З ним все в порядку, але профілактика не буде зайвою! Виділіть час на лікарів. На роботі постарайтеся не братися за важливі проекти - зараз вони вам не під силу. Займіться краще рутинними завданнями.

Скорпіон

Гарний настрій буде переслідувати вас в даний період. Користуйтеся нагодою і вирішуйте питання, влаштовуйте зустрічі. Може бути, навіть закохаєтесь в цей час - шанси великі! На початку тижня вам може надійти вигідна пропозиція. Не пропустіть!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який знак Зодіаку найчастіше зраджує?

Стрілець

Планування майбутнього поки відкладіть: аж надто насиченим виявиться даний період! Будьте готові до гонки на роботі і до серйозних, але приємних домашніх завдань. До всього ставтеся з посмішкою, і все вийде на «ура». Будьте уважнішими за кермом.

Козеріг

Відносини з родичами будуть залишати бажати кращого. Поміняйте своє відношення до них - і зміниться ситуація! Зараз важливо не брати гроші в борг, інакше це буде вас сильно обтяжувати. Краще киньте всі сили на додатковий заробіток. Шанси його отримати високі!

Водолій

На робочому місці вас чекають не самі приємні сюрпризи. Не будьте відверті з колегами. Зверніть увагу на власну сім'ю - вони потребують вашої любові і турботи. Але і про себе не забувайте! Тепла ванна, улюблена книга і запашна кава - те, що потрібно.

Риби

Якщо ви збиралися сідати на дієту для схуднення, перенесіть плани на інший час. В іншому випадку сил витратите багато, а результат радості не принесе. У понеділок вас чекає зустріч з людиною, яка може багато чого змінити у вашому житті.