Жінки ставляться до щетини по-різному: або люблять, або ненавидять. Чоловіки, в свою чергу, дуже люблять експериментувати з рослинністю на обличчі, хоча не варто було б.

Ось про думають дівчата,коли бачать бородатих чоловіків

1.Справжній джентльмен

Навіть в наш час доглянута борода викликає у багатьох дівчат позитивні асоціації, адже багато видатних історичних особистостей носили бороду. І, незважаючи на те, що часто чоловіки з бородою асоціюються у нас з плюшевими ведмедиками, все ж вони нам подобаються!

2.М»якість має значення

Коли борода і вуса досить довгі, вони стають м'якими і не колються. А якщо ні ... У будь-якому випадку, якщо рослинність на обличчі чоловіка м'яка, дівчина не матиме нічого проти.

3.Борода колеться

Чергова річ, яку дівчата терпіти не можуть: борода колеться! Коли неголене обличчя хлопця треться об твоє, таке відчуття, що пече вогнем. При цьому в якості наслідків залишаються не дуже приємні сліди. Отже, хлопці, ваша свіжа щетина виглядає сексуально, але на дотик - не дуже! Пам'ятайте про це!

4.Процес гоління 

Дуже цікаво спостерігати, як хлопець голиться. Будучи дитиною, я любила дивитися, як голився батько. Мені здавалося це справжнім чаклунством: щойно він був з щетиною, а за лічені секунди його шкіра стала чистою і гладкою.

5. Нова зовнішність

Деяким хлопцям борода, дійсно, до лиця. Рослинність на обличчі може повністю змінити зовнішність людини. І це, насправді, класно! Наприклад, я не можу домогтися такого ефекту, навіть якщо перефарбую волосся в прямо протилежний колір.

6.Їжа

Думаю, потрібно прийняти новий закон: якщо у чоловіка на вусах або бороді залишається їжа, він зобов'язаний поголитися! Адже це просто огидно!

7. Він такий мужній

Канадські вчені в ході багатьох експериментів вивчали ставлення жінок до неголеним чоловіків, і з'ясували наступне: жінкам дуже подобається такий стиль, тому що він асоціюється у них c підвищеним статусом, агресивністю, солідністю. А це саме ті речі, які і привертають жінок. Адже ми любимо "поганих" хлопчиків, чи не так?

8.Альфа-самець

Прекрасна половина підсвідомо сприймає неголених чоловіків, як репродуктивних самців, які продовжать свій рід сильним, міцним, здоровим потомством. А неголені на їх фоні виглядають дуже молодо, що не вселяє довіри до них.

9.Не бритого - в чоловіки

Цікавий факт: якщо показати дівчатам кілька фотографій чоловіків, серед яких будуть гладко виголені, з щетиною і бородаті, і задати питання "За кого, відкинувши всі забобони, вони б вийшли заміж?", То відповідь буде наступна - "за чоловіка зі щетиною" .

Скільки людей стільки думок. Комусь подобається рослинність на обличчі, комусь ні.