Для сучасної жінки надзвичайно важливо, щоб одяг не тільки підкреслював її зовнішні гідності, але й відчувати внутрішній комфорт. І хоча джинси скинни все ще не втрачають актуальності серед молоді, зрілі пані все частіше стали купувати модні широкі брюки замість приталених і звужених моделей. Підібрати верхній одяг, який добре поєднується б з широкими брюками, дуже просто.

Чорні брюки

Чорні широкі штани в поєднанні з вільною яскравою сорочкою навипуск завжди будуть виглядати добре. Таке вбрання в стилі кежуал, як ніякий інший, підійде для романтичних прогулянок по місту або неофіційних зустрічей зі знайомими і друзями. Потрібно відзначити, що в даному випадку краще обійтися без яскравого макіяжу і високих каблуків. Тоді образ буде виглядати максимально природно і свіжо.

Штани в клітинку

Хто сказав, що до штанів в клітку обов'язково потрібно підбирати однотонний верх? Поєднання картатих принтів досі вважається одним з основних трендів як в чоловічому, так і в жіночому одязі. Яскравий джемпер в схожій колірній тональності з картатими брюками складуть чудовий тандем для вечірніх виходів у світ.

Брючний костюм

Напевно, без класичного брючного костюма сьогодні не обійдеться жодна бізнес-леді. Неможливо придумати одягу більш солідний і комфортний одночасно. Якщо в магазині не вдається знайти костюм, можна самостійно з'єднати широкі штани з щільної тканини і подовжений піджак прямого крою.

Кроп-топ

Кроп-топ або облягаючі боді можуть дозволити собі тільки самі старанні прихильниці здорового способу життя. Але як же ефектно виглядає таке поєднання! Відразу хочеться приміряти на себе, чи не так?