Натуральне шкіряне взуття завжди цінувалося, цінується й буде цінуватися. Адже якщо оглянути всі існуючі сьогодні матеріали, навряд знайдеться настільки ж надійна, комфортна, практична, універсальна та приваблива сировина, як звичайна натуральна шкіра.

Саме тому з врахуванням багатьох аспектів інтернет-магазин Crocus city свідомо обирає до свого каталогу лише шкіряні моделі.

Наша мета зібрати колекцію якісного та стильного жіночого та чоловічого взуття віддаючи перевагу найкращим пропозиціям з кращих. Якщо такий принцип Вам до душі, будемо раді Вашому візиту на офіційну сторінку магазину crocuscity.ua або ж у офлайн-салони, що розташовані у Вінниці та Тернополі.

Крокус сіті – взуття від відомих українських та закордонних виробників

Серед представлених пропозицій інтернет-магазину Крокус сіті взуття переважно належить до класичного, спортивного чи casual стилів, тобто є зручним для роботи та повсякдення. На віртуальних полицях CrocusCity Вас зустріне комфортне, практичне та універсальне жіноче та чоловіче взуття на будь-який смак та погодні умови.

Ми пропонуємо лакові, з гладкої шкіри, бархатистої замші демісезонні, літні та зимові моделі у широкому різноманітті. Наш асортимент постійно поповнюється новинками – модні черевики 2020 вже чекають на Вас у каталозі.

У нашому асортименті в наявності демісезонне та зимове взуття жіноче 2020:

  • Класичні та спортивні уггі, з хутром, масивною підошвою, шнурівкою замками та ремінцями.
  • Високі чоботи, нижче коліна, напівчоботи, ботфорти, чоботи-труби, чоботи-панчохи.
  • Грубі та витончені, спортивні та повсякденні черевики, напівчеревики, на низькому ходу, тракторній підошві, підборах, платформі, танкетці.
  • Стильні ботильйони на каблуку, танкетці, платформі, на шнурівці, блискавці чи зав’язках, з асиметричним верхом, вставками з сітки.
  • Ультрамодні дербі, лофери, челсі.

Окрім цього в магазині Крокус представлено великий асортимент чоловічого взуття на зиму та на сезон осінь/весна:

  • Невисокі черевики чоловічі, що закривають щиколотку або частину гомілку.
  • Лаконічні та модні челсі, дезерти, лофери, дербі, оксфорди.
  • Масивні та грубі боти, тімберленди, чукка-бутс, хайкери.

Окремою категорією товарів є кеди та кросівки чоловічі недорого, спортивне взуття для жінок, як для щоденного використання, так й для занять спортом.

Вигідні покупки – інтернет магазин шкіряного взуття Crocus city!

Окрім чудового та різноманітного асортименту інтернет магазин шкіряного взуття Crocus city пропонує: 

  • Доступну вартість на всі категорії товарів, адже ми співпрацюємо з перевіреними брендами України та закордону без посередників.
  • Постійні вигідні акції та розпродажі, а також дисконтну програму для постійних покупців аби Ви заощаджували ще більше.
  • Професійні консультації, що допоможуть Вам правильно обрати взуття за вподобаннями розміром, повнотою стопи.
  • Гарантію на все взуття 30 днів, можливість повернення/обміну протягом 14 календарних днів.

Якщо Ви бажаєте купити шкіряне взуття стильне, дійсно високоякісне та недороге, тоді Вам точно до нас!

Аби купити жіноче взуття, чоловіче в магазині Крокус знадобиться зробити лише кілька кліків на сайті crocuscity.ua і вже найближчим часом замовлення прибуде до Вашого міста. Мешканці Тернополя та Вінниці мають можливість особисто завітати до наших салонів та здійснити покупку вподобаної моделі прямо на місті.