Звичайно, мало хто може похвалитися ідеальними інтимними стосунками, проте ніщо не заважає вам над ними працювати. Якщо ви відчуваєте, що близькість з партнером вже не приносить колишнього задоволення, прислухайтеся до порад експертів, щоб налагодити емоційний контакт з партнером.

Попрацюйте над своїми бажаннями

Складіть свій персональний список інтимних бажань, наприклад, ви можете записати в нього будь-які еротичні фантазії або пози, які ви давно хотіли спробувати. Поступово втілюйте їх в життя, додавайте і викреслюйте пункти, проте, зважившись на експеримент, попереджайте про це свого партнера.

Дізнайтеся щось нове про секс

В даний час вам не важко буде знайти в Мережі будь-яку інформацію про сексуальні практики або роботи організму в момент порушення. Можливо, ця інформація допоможе вам вирішити еротичну проблему зі своїм партнером. Однак ретельно фільтруйте інформацію: покладайтеся лише на надійні джерела.

Піклуйтеся про себе

Звичайно, необхідно враховувати інтереси партнера, не робити того, що може йому не сподобатися, але також важливо не забувати про себе і своє тіло: не нехтуйте гігієною і звертайтеся до фахівців, як тільки відчуєте, що секс приносить вам неприємні відчуття.

Ніякої критики 

Найбільш гіршого, що ви можете зробити - почати критикувати партнера. Тож не дивно, що контакт, як емоційний, так і фізичний, зійде нанівець в такій ситуації. Будь-яке засудження тягне падіння самооцінки, але вам же це не потрібно? Навіть якщо ви відчуваєте, що партнеру варто попрацювати над собою, говоріть як можна більш коректно, не зачіпаючи «хворі місця» своєї другої половинки.

Вимкніть телефон

Спальня і смартфон погано поєднуються і коли мова йде про сон, але особливо - про секс. Перегортування стрічки новин друзів у соцмережах лише відволікає вас і скидає такий необхідний настрій перед сексом. Тому постарайтеся відповісти на всі коментарі до своїх фото за кілька годин до того, як вирішите залишитися зі своїм чоловіком наодинці.