Мудрість бабусь не знає кордонів. У них на кожне свято знайдуться свої прикмети і поради. Особливо, якщо це стосується грошей. Для початку потрібно перед святами роздати всі борги, ну і обов'язково прикрасити ялинку купюрами. Все так, ось тільки народні прикмети трохи відрізняються від цього небагатого списку.

7 дієвих порад від мудрих бабусь, як потрібно зустрічати Новий рік, щоб гроші водилися

Дуже важливо: перед Новим роком нікому не давайте грошей у борг, інакше весь наступний рік ви самі будете потребувати.

Якщо в новорічну ніч свербить ліва рука, не поспішайте її чесати. Стисніть долоню міцно в кулак, засуньте в кишеню і тільки там розкрийте. Це принесе достаток в новому році.

Сховайте монетку під килимок біля дверей в новорічну ніч, і весь наступний рік в ваш будинок буде притягатися багатство.

Перед святами зробіть вдома генеральне прибирання, і обов'язково викиньте все зламані і непотрібні речі і предмети. Ось побачите, в новому році вам прибуде в рази більше.

Приготуйте багатий святковий стіл, і весь наступний рік для вас буде ситим.

1 січня потрібно купити якусь річ зі знижкою, і весь рік ви проживете щасливо і в достатку.

Вимийте добре монетку і помістіть її в келих, з якого будете пити. У Новий рік під бій курантів загадайте бажання і випийте напій, залишивши на дні монетку. Весь рік носите цю монетку в гаманці, вона буде притягувати до вас багатство і оберігати вас.

Спробуйте виконати що-небудь з цього списку. Раптом дійсно спрацює! Адже головне - вірити, і тоді щастя і благополуччя будуть завжди з вами.