фото ілюстративне
На Рівненщині відбулися вибори у 9 новостворених об'єднаних територіальних громадах. А саме Антонівській, Каноницькій, Полицькій, Рафалівській ОТГ Володимирецького району, Вирівській та Кричильській Сарненського району, Головинській Костопільського, Семидубській Дубенського та Великоомелянській громаді Рівненського району.

Вибори пройшли без порушень, кажуть експерти. Найменшу явку зафіксували у Рафалівській селищній раді Володимирецького району, де на дільниці прийшло 38.6% виборців.

Найбільш активними були виборці у Головинській сільській ОТГ Костопільського району, де явка склала 56.8%. Сьогодні відбувається офіційне встановлення результатів виборів у всіх комісіях. 

"Попередньо вже є переможці у всіх 9 виборчих округах загальнотериторіальних. І скоріш за все будуть призначені вибори на третю неділю з дня виборів, у зв'язку з тим, що по два кандидата у Великоомелянській та Рафалівській ОТГ набрали однакову кількість голосів," - розповів Василь Курилас, консультант з правових питань Офісу реформ АМУ.

До теми: відомі перші результати виборів на Рівне нщині