Частина учнів перших класів, які навчаються у Рівненській ЗОШ №1, сьогодні не прийшли до школи. Вони себе погано почувають. скаржаться на головний біль, нудоту, а у деяких ще й піднялася температура.

Батьки налякані, б'ють на сполох. Підозрюють, що діти могли чимсь отруїтись. Загалом до школи не з'явилося близько половини учнів перших класів. А школярі 5-11 – навчаються у звичайному режимі. Директорка навчального закладу каже, з'ясовують у чому причина такої ситуації.

 Взагалі школа сьогодні працює у звичному режимі СТИК Зранку зателефонували батьки перших класів ну якщо в розрізі класів, ну якщо 1а наприклад 6 чоловік, 1б 8, 1в 12, що діти себе погано почувають. Тому деякі батьки вже дізнались про цю ситуацію, просто перестраховуючи себе дітей не пустили в школу. Тому десь сьогодні по 50% дітей відсутні в перших класах. У зв'язку з цим ми звернулись у Держпродспожив службу і сьогодні в нас працювала і лабораторія і працівники відділу цієї служби з тією метою, щоб з'ясувати причину, - говорить директорка ЗОШ №1 Олена Серветник.

Читайте також: дівчинці, яку залишила матір в пологовому, дали ім`я

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber