Одне з найбільших у Рівному ОССБ, що на вулиці Євгена Коновальця, 6 створило оригінальний майданчик для дітей. На створення забави для малечі знадобилося майже пів року і сили практично всіх мешканців будинку.

Тепер на подвір'ї десятиповерхівки знаходяться будиночок з літературою і посудом, мотоцикл-гойдалка, автомобіль з різними деталями, тарзанка, скакунець. Дітвора може там не тільки погратися, а й дізнатися багато нового та цікавого.

Зробили математичний куточок, у вигляді карандашів, спочатку ідея була така, щоб діти кольори вчили. Ми вирішили приєднати туди ще геометричні фігури на яких написали цифри, тобто такий математичний куточок, якій би батьки при бажанні могли б вчити дітей як кольорів так просторових понять вище, нижче. зліва, зправа, так геометричні фігури, цифри.Небайдужі батьки здавали на фарбу, на саморізи, йшли великі кошти, не малі кошти, я навіть не можу вам порахувати, бо хто фарбу приносив, хто дав гроші на цю фарбу, - розповіла голова ОСББ "Сонячне Рівне " Світлана Далько. 

Читайте ще: у Рівному хочуть встановити два фонтани (ФОТО)

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber