фото ілюстративне
Саме стільки проектів по встановленню чи реконструкції фонтанів подано на «Громадський бюджет».

Один - декоративний бювет-фонтан з питною водою, пропонують встановити в парку молоді "Лебединка". Рівнянин Сергій Шабалін (автор проекту) пропонує зробити архітектурно-декоративний комплекс для відпочинку з бюветом-фонтаном та парковими диванами у класичному стилі.

На облаштування відпочинкової зони автор просить один мільйон гривень. Зазначимо, минулого, 2018 року цей проект вже подавали на конкурс. Тоді ідея набрала всього 39 голосів. Проект не виграв минулого року, тому автор вирішив спробувати цього року. До слова, у 2018 декоративно-архітектурний комплекс вартував півтора мільйони гривень. 

Читайте також: У Рівному хочуть облаштувати частину території біля Пагорба Слави для гри в страйкбол 

Другий проект, того ж Сергія Шабліна, хочуть розташувати на пощаді Короленка, навпроти Рівне нської обласної універсальної бібліотеки. Фонтан, який там зараз є, перестав працювати ще за радянських часів. Чаша швидко наповнюється водою та має неприємний запах. Жителі міста часто використовують фонтан замість смітника. Проект передбачає укріплення та реконструкцію чаші старого фонтану з облаштуванням нового комплексного фонтану у класичному стилі. Також пропонують замінити лавки, які стоять поблизу та встановити декілька нових.

Як і в попреденьому проекті, на реалізацію просять мільйон гривень. 

Всі три ініціативи зараз знаходяться на розгляді. Відкрите голосування відбудеться 1 жовтня. Список проектів-переможців оприлюднюється після фінального затвердження відповідними підрозділами.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber