Не бажаєте втратити всі свої заощадження, тоді дізнайтеся, що не варто зберігати в гаманці.

 1. ПІН-коди банківських карток

Незважаючи на те, що порада очевидна, деякі до цих пір її ігнорують. Пам'ятайте, що ПІН-коди взагалі не варто зберігати в гаманці ні в якому вигляді, навіть в майстерно зашифрованому коді.
Якщо гаманець виявиться не в тих руках, написаний поряд ПІН-код посприяє тому, що ви втратите гроші ще й на карті.
 
2. Паролі
Паролі від важливих облікових записів, особливо тих, що пов'язані з фінансами, краще не носити з собою.
 
3. Усі банківські карти
Уявіть, що у вас вкрали гаманець. Всі картки в ньому, звичайно, довелося заблокувати. Але оскільки інших карток у вас немає, то банк не зможе перекинути гроші кудись. Доведеться, як в старі добрі часи, йти в касу.
 
 
4. Всі подарункові картки
Кладіть в гаманець тільки ті подарункові картки, термін яких ось-ось закінчиться, як нагадування. Носити з собою всі картки не має сенсу. До того ж, вони не відновлюються, якщо ви втратите пластик.
 
5. Заначку
Носити з собою велику суму грошей - небезпечно.
 
6. Касові чеки
З фінансами ця заборона не має нічого спільного, а про здоров'я слід подумати. У порошку, який використовують для друку на термобумазі, міститься бісфенол А - токсична речовина. З ним не варто контактувати без зайвої необхідності, адже це канцерогенна речовина, що викликає рак.
 
7. Проїзний
Втратити гаманець з проїзним - та ще проблемка, адже у вас не буде можливості дістатися додому. Та й гроші, які ви на нього витратили, просто згорять, тому що скористатися ви їм не зможете.
 
8. Документи
Зазвичай злодіїв не цікавлять документи, паспорт і водійське посвідчення, викинуте на дорозі, небайдужі потім повертають власнику. А якщо ні, то вам доведеться відновлювати документи з нуля.
 
 
9. Запасний ключ
Зазвичай в гаманці можна знайти дані, за якими легко дізнатися адресу проживання. І у злодія виявляться не тільки вони, а й ключ.
 
10. Презерватив
Для хлопчиків-підлітків презерватив в гаманці, як вторинна статева ознака. Але в більш зрілому віці слід шукати для нього більш підходящі місця. Щоб не було сюрпризів, це засіб контрацепції потрібно зберігати в сухому прохолодному місці і не піддавати тертю. А в гаманці складно створити такі умови.