Правила використання матеріалів, опублікованих на сайті ТРК "Рівне 1" (в редакції від 1 квітня 2009р.)
  1. Загальні положення
    1. Ці Правила використання матеріалів, опублікованих на сайті ТРК "Рівне 1" (надалі - Правила) визначають порядок і умови використання матеріалів, розміщених на сайті Телерадіокомпанії "Рівне 1" (надалі – Телерадіокомпанія).
    2. Сайтом Телерадіокомпанії є наступні ресурси: http://www.rivne1.tv.
    3. Матеріали – текстові, фотографічні, графічні, відеоматеріали, що опубліковані на сайті Телерадіокомпанії.
    4. Використання матеріалів, опублікованих на сайті Телерадіокомпанії, допускається тільки з письмового дозволу Телерадіокомпанії, за винятком випадків, передбачених розділом 2 цих Правил.
    5. Під використанням матеріалів розуміється відтворення, передрук, розповсюдження, публічний показ (в т.ч. ефірний, кабельний), переклад, переробка й інші можливі способи використання.
    6. Ці Правила поширюються на інформаційні агентства, інтернет-сайти, електронні (телевізійні) та друковані і засоби масової інформації, фізичні і юридичні особи (надалі - Користувачі).
  2. Безкоштовне використання

    1. Використання текстових матеріалів Телерадіокомпанії можливе без письмової згоди і на безоплатній основі лише в наступних випадках:
      1. у блогах і на персональних сторінках фізичних осіб;
      2. на сайтах благодійних організацій і закладів освіти всіх рівнів;
      3. у безкоштовних довідкових, просвітницьких, країнознавчих електронних ресурсах.
    2. Використання інформаційних текстових матеріалів релігійними організаціями на безоплатній основі можливе лише після відправлення запиту редактору порталу Uliana.tet@gmail.com і отримання письмової згоди Телерадіокомпанії.
    3. При безкоштовному використанні матеріалів заборонена будь-яка їх переробка.
    4. У разі безкоштовного використання текстових матеріалів Користувач зобов'язаний розміщувати на початку відтвореної статті гіперпосилання з назвою "Телерадіокомпанія "Рівне 1" на сайт http://www.rivne1.tv.
  3. Інші види використання

    1. У разі потреби використання текстових, фотографічних, графічних, відео та інших розміщених на сайтах матеріалів, права на які належать Телерадіокомпанії, Користувачам необхідно відправити запит про використання матеріалів на електронну пошту редактора порталу uliana.tet@gmail.com, або на Skype: Uliana Tet і дочекатися отримання письмового дозволу на використання матеріалів.
    2. У разі потреби використання текстових, фотографічних, графічних, відео інших розміщених на сайтах матеріалів, права на які належать третім особам, Користувачам необхідно звертатися до таких осіб.
    3. Отримання письмового дозволу Телерадіокомпанії на використання Матеріалів є підставою для поширення Користувачами матеріалів, на які надано дозвіл.
    4. З питань комерційного використання, укладення договору на поширення матеріалів і оплати необхідно звертатися:
      Адреса:33027, м. Рівне , вул. Данила Галицького, 19, оф.701
      Телефони: (0362)62-35-01, (0362)63-55-23
      E-mail: info@rivne1.tv
  4. Обов'язки Користувачів при публікації матеріалів

    1. Оформляти посилання на джерело матеріалів
      1. При відтворенні матеріалів в друкованому ЗМІ Користувачі зобов'язані вказати джерело – Телерадіокомпанія "Рівне 1" (http://www.rivne1.tv) на початку відтвореної статті.
      2. При відтворенні матеріалів на інтернет-сайтах Користувачі зобов'язані вказувати гіперпосилання на сайт http://www.rivne1.tv або на той сайт, з якого взятий матеріал. Це гіперпосилання повинне бути розташоване на початку відтвореного матеріалу.
      3. Передрук матеріалів Телерадіокомпанії, одержаних із вторинних джерел, можливий тільки із посиланням на першоджерело, та має бути оформлений відповідно до пп. 4.1.1-4.1.2 цих Правил.
    2. Дотримуватися точності відтворення
      1. При відтворенні матеріалів не допускається переробка їх оригінального тексту. Скорочення або перекомпоновування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, в якій це не приводить до спотворення його змісту.
      2. Відповідальність за переробку змісту матеріалів покладена на Користувача.
    3. Заборонено включення в RSS-розсилки повідомлень, повністю дублюючих повідомлення (матеріали) Телерадіокомпанії. При використанні в RSS-розсилках Користувача перероблених матеріалів Телерадіокомпанії забороняється вказувати час, ідентичний або такий, що передує часу публікації відповідних матеріалів на сайтах Телерадіокомпанії.
    4. Для публікації матеріалів Користувачам слід сповіщати Телерадіокомпанію про свій намір використати матеріал, шляхом відправлення заявки на електронну пошту редактора порталу uliana.tet@gmail.com, або на Skype: Uliana Tet.
  5. Товариство має право у будь-який час змінити ці Правила шляхом розміщення змін на сайті http://www.rivne1.tv

УВАГА! Публікація, проведена відповідно до Правил, але без повідомлення на електронну пошту і не отриманням згоди, вважається незаконним відтворенням.

З питань використання в мережі Інтернет текстових і графічних матеріалів відкритого доступу у форматі, відмінному від RSS звертайтеся:
Адреса: вул. Данила Галицького, 19, оф.701, Рівне , 33027
Телефони в Україні: (0362)62-35-01, (0362)63-55-23
E-mail: info@rivne1.tv