Так сказав Президент.

Президент ГС "Народний клуб "Верес" Олексій Хахльов на своїй сторінці у мережі Facebook повідомив про отримання "Вересом" атестату на право на участь у Другій лізі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без цензури: Майбутнє рівненського "Вереса". Що буде далі?

"Офіційно повідомляю про отримання ТОВ «Народний футбольний клуб «Верес-Рівне » Атестату, який надає право на участь у Всеукраїнських змаганнях з футболу серед команд клубів другої ліги сезону 2018/2019 рр.

Даний дозвіл отримано після засідання Апеляційного комітету ФФУ. Документація надана в повному обсязі та відповідає вимогам Регламенту з атестації футбольних клубів ПФЛ України. Затримка була викликана невчасним поданням аудиторського висновку за попередній звітний період," - написав Хахльов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без цензури: "Верес" - швидше живий...? [ВІДЕО]

Нагадаємо, наприкінці травня стало відомо, що футбольні клуби "Верес" та "Львів" помінялися місцями. Рівняни мали б виступати у Другій лізі, тоді як львів'яни - у Прем'єр-лізі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рівне нські вболівальники обговорили подальшу долю "Вереса" [ВІДЕО]

За попередньою інформацією, команді для участі в чемпіонаті потрібно орієнтовно 7-8 мільйонів гривень. Очікується, що гратиме «Верес» офіційні матчі в новому сезоні на стадіоні у Млинові.