На вихідних, 14-15 квітня, у Рівному відбудеться Міжнародна конференція проекту «Енергія біомаси: перетворення природного потенціалу на регіональні партнерства»

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Ініціатива фінансується Європейським Союзом в рамках програми співпраці EaTPC.

Проект підготувала Рівне нська агенція із залучення інвестицій та обслуговування інвесторів «ІнвестІнРівне ». Організація подала його на конкурс Програми транскордонного співробітництва «Україна-Білорусь» та виграла грант. Для України він складає 124,6 тис.євро.Ініціатива реалізовуватиметься впродовж року.

До участі в Міжнародній конференції запрошені бізнесмени, органи влади, експерти біоенергетичного ринку з України, Білорусі та ЄС, а також науковці, лісівники Рівне нської та сусідніх областей.

Заходи проекту дозволять місцевим компаніям розвиватися стрімкіше у сфері біоенергетики. Також ініціатива спрямована на посилення транскордонної співпраці у сфері використання біомаси для забезпечення енергоефективності у регіоні.

Організатори: Рівне нська агенція із залучення інвестицій та обслуговування інвесторів «ІнвестІнРівне » та «Поліський аграрно-екологічний інститут Національної академії наук Білорусі».

Для підтвердження участі необхідно заповнити Реєстраційну анкету

Для додаткової інформації Ви можете звертатися info@bio4energy.org або +38 0362 269 565.

Місце проведення: Конференц-залаготельно-ресторанного комплексу «Софія» с. Велика Омеляна, вул. Дубенська 4а.

Про це повідомляє прес-служба Рівне нської ОДА.