У Костопільському районі під час пожежі у житловому будинку виявлено тіло загиблої господарки оселі.

28 грудня о 18:04 до Служби порятунку Рівне нщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному господарстві села Суськ Костопільського району. На місце події було направлено чергове відділення бійців державного пожежно-рятувального поста 19-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Костопіль.

По прибуттю вогнеборців за вказаною адресою було встановлено, що осередок горіння знаходиться в дерев’яному житловому будинку, розмірами 8х9 м. кв., критого шифером по дерев’яній обрешітці. Рятувальники подали на гасіння пожежі водяний ствол.

На місці пожежі в одній із кімнат оселі рятувальники виявили мертве тіло власниці помешкання, громадянки Людмили 1965 року народження. О 18:25 пожежа була локалізована, а о 18:45 ліквідована. Будинок вдалося врятувати від повного знищення вогнем.

Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку та підлога на 1 м. кв. До гасіння було залучено одна одиниця техніки ДСНС та 5 вогнеборців.

pic Причина пожежі та трагічної загибелі власниці встановлюються.

Зважаючи на вкрай невтішну статистику, Державна служба України з надзвичайних ситуацій вкотре застерігає громадян дбати про належний протипожежний стан власних помешкань, дотримуватись правил пожежної безпеки в побуті:

-використовуйте для обігріву помешкань тільки сертифіковані електрообігрівачі;

-дотримуйтесь правил пожежної безпеки при використанні індивідуальних систем опалення та систем пічного опалення;

- не паліть у ліжку;

-слідкуйте за станом та справністю електромережі;

-у разі виходу з приміщень не залишайте увімкненими телевізори, праски, тощо;

- намагайтеся уникати перевантаження електричних мереж, не вмикайте одночасно побутові електроспоживачі великої потужності.

Повідомляє Головне управління ДСНС України у Рівне нській області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv