Учора ввечері, 3 вересня, у Рівному та околицях розгулявся буревій. У результаті було повалено дерева, та рятувальникам довелося надавати допомогу громадянам та учасникам дорожнього руху в обласному центрі та Рівненському районі.

Увечері, 3 вересня, через різке ускладнення погодних умов, випадання великої кількості опадів у вигляді сильного дощу, місцями з градом, шквалистого посилення вітру рівненським рятувальникам довелося надавати допомогу громадянам та учасникам дорожнього руху в обласному центрі та Рівне нському районі.



pic

О 22:04 рятувальники 1-ї та 3-ї державних пожежно-рятувальних частин та аварійно-рятувального загону спецпризначення виїхали на розчищення проїжджої частини дороги в місті Рівне на вулиці Київська (район зоопарку) від повалених дерев. За допомогою пожежних автомобілів та аварійно-рятувального інструменту співробітники ДСНС впродовж двох годин звільнили майже два кілометри автодороги та забезпечили безпечний проїзд транспорту.

pic Близько 23:30 відділення вогнеборців 2-ї державної пожежно-рятувальної частини виїхало на ділянку автодороги «Устилуг – Луцьк - Рівне », де неподалік села Обарів Рівне нського району через повалене дерево був ускладнений рух автотранспорту. Рятувальники за допомогою аварійно-рятувального інструменту оперативно прибрали дерево та гілляччя з автотраси і забезпечили безпеку учасників дорожнього руху.

pic Майже опівночі за телефоном «101» надійшло повідомлення, що в Рівному на вулиці Ярослава Мудрого дощові води затопили житловий будинок. На допомогу громадянам було негайно направлено відділення співробітників 3-го державного пожежно-рятувального загону. Застосувавши пожежну мотопомпу та аварійно-рятувальний інструмент рятувальники оперативно відкачали воду з підвалу двоповерхового житлового будинку та не допустили затоплення житлових кімнат.

pic Загалом цього вечора на ліквідацію наслідків негоди було залучено 32 рятувальника та 7 одиниць спецтехніки ДСНС. Робота з надання допомоги населенню знаходилася на постійному контролі з боку керівництва Головного управління ДСНС Рівне нщини.

pic



pic



pic

Головне управління ДСНС України у Рівне нській області

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv