Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овнам важливо зберегти баланс між своїми потребами і вимогами середовища, очікуваннями оточуючих. Від цього може залежати результат спору, доля відносин. Важливіше дати правильний відгук на події, ніж проявити ініціативу. Свідомий самоконтроль потрібно Овнам, для яких значення набуває особиста репутація, соціальний успіх, авторитет у групі: зайва експансивність і оригінальність можуть бути розцінені як неповага до правил або неписаними законами. В коханні та шлюбі може зіграти роль ревнощі.

Для Тельців сьогодні виявиться важливим не тільки зовнішнє, але і внутрішнє рівновагу. Прагнення виділятися з натовпу не повинно бути надмірним, але і стає «гвинтиком в машині» явно не варто. Це день, коли можна тимчасово обмінятися ролями. Можливо, ви будете когось представляти або заміщати. Бажана уважність при виборі іміджу, купівлю одягу та косметики, проведення косметичних, естетичних, стоматологічних процедур, інакше при високих ризиках результат може бути непередбачуваним.

Для Близнюків це день прогресу. Удача прийде через кризу, сюрприз, довгоочікуване осяяння. Багато Близнюки отримають свободу або право голосу. Може отримати подальший розвиток творчий проект, роман, відкритися прямий шлях до успіху, визнання. Нові перспективи вірогідні у зв'язку з дітьми, навчанням. Пора серйозно подумати про зміну іміджу, новому хобі, або більш великої переміни в житті. Не варто форсувати події: відстрочки дадуть зайвий час, незвичайні завдання будуть стимулювати креативне мислення.

Для Раків день вдалий, але й відповідальний. Можлива сприятлива зміна в побуті. Масштабне оновлення може статися в сім'ї, шлюбі. Не виключено, що виявляться тісно взаємопов'язані зміни у зовнішній діяльності і в приватному житті – наприклад, кар'єрне зростання сприятиме отриманню нового житла. Може поповнитися складу сімейства або колективу однодумців, намітитися довгоочікуване розширення території або повноважень. Відповідний момент для прийому важливих гостей, доленосного візиту.

Левів день порадує відразу в декількох відносинах. Він сприяє реанімації перспективних проектів і вигідних зв'язків, розширенню кругозору та шліфуванні іміджу. Список справ і контактів поповниться новими пунктами. Можна приступити до інтенсивного вивчення іноземної мови, програмування, політичної або економічної ситуації, будь-якої прогресивної галузі знань. Це вдалий момент для старту подорожі чи іншого починання, якщо воно було задумано заздалегідь і є частиною основного плану.

У Дів великі шанси на розв'язок грошової проблеми, здійснення давньої задумки, великої покупки. Обіцяють віддачу вкладення в матеріальні цінності, в передові проекти, у відносини з людьми. Можливий особливий інтерес до естетичної, юридичної, фінансової стороні будь-якої справи, до продовження ризикованого експерименту. Вдалий момент для вибору дорогого подарунка. Не варто занадто обмежувати себе, так як це день можливостей: вдалий старт зміцнить вашу віру і може стати відмінною «путівкою в майбутнє».

Терезам день дозволить зробити акцент на особистих потребах, дасть перевагу в протистоянні. Відчуття зверхності або морального права подарує вам енергію для відстоювання своїх потреб, авторитету, точки зору. В критичний момент ви можете ризикнути, кинути виклик, порушити правило, зламати шаблон. Ваші таланти, везіння, масштаб запитів можуть викликати не тільки повагу, але заздрість, причому не тільки ворогів, але і у друзів, близьких. Може бути створена ґрунт для спору, для кризи у відносинах.

Скорпіонам варто відкласти особисті ініціативи, відмовитися від претензій на лідерство і потурання своїм звичкам. Сьогодні обставини вимагають участі в партнерських справах або колективних програмах. При цьому ваш внесок у них може бути явним і прихованим. Можливе повернення до питання, хвилюючої багатьох. Може стати першочерговим завданням адаптація до нового середовища. Не виключено підпорядкування більш авторитетної людини. Важливо прислухатися до думки наставника, супутника життя або до «гласу народного».

Стрільців чекає позитивний розвиток тенденцій, що виникли напередодні. Якщо вчора ви не проявили ентузіазму, сьогодні залишається можливість виправити помилку і надолужити згаяне в повній мірі. День дозволяє вийти за власні межі, скористатися колективним ресурсом. Можливий успіх загальної справи або вашого власного проекту, орієнтованого на популярність у широких мас. Ситуація сприяє припливу оптимізму, сплеску колишніх романтичних почуттів. Не варто втрачати шанси артистам, вчителів, політиків.

Козерогам зірки радять уточнити цілі і працювати лише над реальними планами. В іншому випадку, день може бути витрачений на непрактичні спроби досягти неможливого, зі слабким ККД. Варто підтримати знайомство з впливовою людиною, зміцнити зв'язки і позиції в колективі. В партнерських відносинах можна багато чого досягти, діючи разом, але спочатку рекомендується розділити сфери впливу і погодити інтереси, щоб спільна справа не перетворилося на війну амбіцій і не вилилося у взаємні претензії.

Водоліям сьогодні вигідний будь-який поворот обставин. Можна отримати користь з своїх талантів, з колишніх зусиль і вкладень, і навіть з чужих конфліктів. Варто активніше використовувати ситуації відкриття шляхів, відновлення відносин. Щаслива подія допоможе виграти судовий процес, знайти покровителя або вчителя, повернути партнера, знайти духовний орієнтир. День вдалий для Водоліїв, які прагнуть до популярності і розширення кругозору, які планують навчання, подорож, еміграцію, роботу з іноземцями.

Рибам не варто жити вчорашнім днем. Події цих доби дають надію, спонукають активніше осмислювати нові тенденції, допомагають заново дати шанс деяким старим ідеям. Те, що раніше здавалося нереальним, може раптом стати можливим і затребуваним. І все ж, багатьох Риб будуть мучити сумніви. Щоб роздивитися, оцінити і прийняти нові перспективи, вам може знадобитися час, якесь додаткове умова, гарантія. Якщо дозволяє ситуація, краще не поспішати з ініціативою і довіритися долі.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv