У Сарнах лотереї «продавали» разом із послугами грального бізнесу.

Поліцейські Сарненського відділу поліції спільно із працівниками управління захисту економіки в Рівне нській області з підпільного грального закладу райцентру вилучили комп’ютерну техніку.

У приміщенні на вулиці Широка під приводом продажу державних лотерей надавалися послуги грального бізнесу за допомогою комп’ютерної техніки та спеціальних програм-симуляторів. У приміщенні на момент приїзду слідчо-оперативної групи знаходилися адміністратор і один відвідувач. 23-річний працівник закладу жодних документів надати не зміг.

Правоохоронці вилучили 11 моніторів, 10 системних блоків та касовий апарат. За цим фактом працівники слідчого відділення Сарненського ВП внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 203-2 (зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України, які приєднані до раніше відкритого кримінального провадження у червні цьогоріч. Правоохоронці проводять досудове розслідування, зокрема встановлюють організаторів грального бізнесу та осіб, причетних до кримінального правопорушення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:)

У Рівному в ДТП постраждало 3 людей [ФОТО]

У Вараші затримали грабіжника [ФОТО]

У Квасилові сталась нічна ДТП [ФОТО]