Маски від зморшок для сухої і нормальної шкіри Яєчна маска

Добре збити яєчний білок. додати 3-6 крапель лимонного соку. Ретельно перемішати і нанести на обличчя. Після підсихання (ок. 5 хвилин) нанести другий шар. Тримати 15-20 хвилин.

Маска з сиром

2 чайних ложки сиру змішати з чайною ложкою соку петрушки або міцного чаю, додати чайну ложку льняного масла і цедру апельсина або лимона. Все ретельно перемішати і нанести на обличчя, обходячи віка і ділянки навколо очей.

Маска з вівсяної муки з медом

2 столових ложки вівсяної муки (можна подрібнити овес або вівсяні пластівці в кофемолці) перемішати з 1 ст.л. рослинного масла, 1 ч.л. меду і трьома столовими ложками молока. Вельми ефективна маска від зморшок.

Фруктово-овочева маска з яєчним жовтком

У розтертий жовток додати 1 ч.л. будь-якого фрукотвого або ягідного соку (малини, сливи, яблука, суниці і так далі) Нанести на обличчя. Змивати спочатку теплою, потім холодною водою. Протипоказання — алергічна реакція на вживані фрукти.

Фруктові маски також дуже добре допомагають від зморшок на лобі і для розгладження шкіри в короткі терміни. Вони не тільки розгладжують шкіру, але і діють як легкий пілінг на шар, що ороговів. Маски для сухої шкіри