Презентація порталу електронних державних послуг IGOV відбулася у Рівненській обласній державній адміністрації.

Як повідомляє "АКМ", на розширеній нараді за участю голови Рівне нської ОДА Олексія Муляренка про особливості роботи порталу електронних послуг розповів волонтер IGOV, виконавчий директор ГО «Антикорупційний моніторинг» Юрій Дюг.

– Підключення органів влади до сервісу електронних послуг – це лише перший крок у запровадженні електронного урядування. Але цей крок необхідно зробити. Запровадження сервісу IGOV на Рівне нщині спростить життя як звичайних громадян, так і чиновників. Разом ми зможемо зробити роботу державних органів влади ефективнішою, – зауважив Юрій Дюг.

Голова Рівне нської ОДА Олексій Муляренко дав доручення підлеглим визначити в управліннях, хто відповідатиме за роботу системи. До кінця місяця планують запустити кілька послуг, які можна буде отримати он-лайн через цей ресурс.

Довідка:

iGov.org.ua – портал державних послуг, на якому вже реалізовано більше 150 державних послуг в електронній формі (у різних регіонах). Проект реалізовано силами й коштами волонтерів та підтримується усіма ключовими органами влади (Адміністрація Президента, Кабінет Міністрів України тощо).