Вихованці Сарненської комплексної дитячо – юнацької спортивної школи «Колос» (КДЮСШ «Колос»)на початку квітня в столиці нашої країни (м. Київ) відбувся Кубок України з гирьового спорту серед чоловіків (поштовх довгим циклом) і жінок (ривок).

До складу збірної команди Рівне нської області ввійшли й наші вихованці(Сарненської КДЮСШ «Колос»): Іван Макаренко з с. Бутейки та Оксана Рабош із райцентру(м. Сарни). На змагання приїхали представники з вісімнадцяти регіонів України, тож конкуренція була неабияка.

Макаренко Іван у категорії до 78 кг серед 20 суперників посів 2 місце, піднявши дві 32 – кілограмові гирі 65 раз. Поступився опоненту лише 3 підйомами. Серед жінок у категорії до 58 кг бронзовою призеркою стала Оксана Рабош, яка зуміла підняти 51 раз гирю вагою 24 кг.

Також паралельно проходив чемпіонат України серед юніорів і дівчат із гирьового спорту, на якому виступав вихованець (Сарненської КДЮСШ «Колос») Будько Юрій. Спортсмен у категорії до 73 кг виборов 3 місце й здобув право брати участь у чемпіонаті Європи, що відбудеться цього року у Польщі. Вихованці виступали під керівництвом тренера Володимира Пінчука (Сарненської КДЮСШ «Колос», директор Василь Пістоль).

Повідомляє Сарненська КДЮСШ "Колос".